HOMEPAGE2

De Rozenlaankerk is een gastvrije kerk waar wordt verteld over de

Liefde van Jezus en waar we elkaar liefhebben in woorden en daden.

We geloven dat de kerk het Huis van God is en dat je écht bij Hem thuis mag zijn. Daarom zeggen we ‘Welkom Thuis’! De Rozenlaankerk is al meer dan 100 jaar een plaats waar mensen zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en geliefd zijn. Juist dat geliefd zijn is belangrijk, want dat ligt aan de basis van wie we als mens zijn en vormt onze identiteit en geeft ons veiligheid.

ONS VERLANGEN

We hebben het verlangen dat je je thuis voelt in de Rozenlaankerk en komt zoals je bent. Onze hoop is dat iedereen in onze omgeving de boodschap achter ‘Welkom Thuis’ hoort, zowel mensen die door onze deuren lopen als mensen die misschien wel nooit door onze deuren lopen: welkom op een plaats waar je thuishoort, welkom op een plaats waar Liefde overwint en welkom op een plaats waar we naar elkaar omkijken in liefde.

Nieuwsgierig geworden? Plan je bezoek en maak kennis met de Rozenlaankerk!

Homepage 2

WE HOUDEN EEN PLEKJE VOOR JE VRIJ!

In de maand december is het Kerst in de Rozenlaankerk en dat vieren we uitgebreid! De ‘most wonderful time of the year’ vieren we op verschillende momenten. Wil je niets missen van onze activiteiten met Kerst? Kijk dan hier en zorg dat je erbij bent!

WIE ZIJN WIJ?

De Rozenlaankerk is een Christelijke kerk in Ouderkerk aan den IJssel. Met onze diensten en evenementen dienen we onze directe omgeving en de regio Krimpenerwaard. We zijn een Gereformeerde Kerk en vullen onze diensten evangelisch in. Dat wil zeggen dat de opbouw van de dienst traditioneel is - en de inhoud van de dienst modern.

Meer over ons…