De Cursus Christelijk geloof is iets voor jou als je ...
  • meer wilt weten over het christelijk geloof
  • wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
  • nieuwe mensen wilt ontmoeten
  • je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

Misschien heb je afgelopen jaar wel belijdenis gedaan, of is het al weer een enkel jaartje geleden.
Heb je daarna ook ervaren dat je in een "gat" viel?
Geen bijeenkomsten meer, niet meer kunnen praten over datgene wat je bezig houdt? Geen vragen meer kunnen stellen aan elkaar?
Jaarlijks, zo rond de start van het nieuwe kerkelijk seizoen, organiseert de Diaconie / ZEWO het uitstapje voor senioren.
Na de zomervakantie, zo rond de start van het kerkelijk seizoen,
nemen we de jeugd van 8 - 18 jaar mee op kamp.
Van vrijdagavond tot zondagmiddag bivakkeren we ergens in Nederland.
Naast de reguliere kerkdiensten vinden we het als kerk belangrijk elkaar ook persoonlijk te bevragen over wat je bezig houdt, wat je doet, hoe het met je gaat en wat het geloof voor je betekent.
Vrouwengespreksgroep "Rondom Gods Woord" bestaat al zeker 60 jaar. Circa acht maal per jaar komen we bij elkaar, in de maanden september tot en met mei.
Er is een sterke betrokkenheid op elkaar.
Het doel van de avond is simpel: ontmoeting, gesprek en gezelligheid.
Het aantal bezoekers van de soosavonden varieert tussen de 20 en 25. Om de beurt treden telkens twee soosbezoekers op als gastheer/-vrouw.
In de kerk hangt een busje met daar naast velletjes papier waarop aangegeven kan worden waarvoor gebeden zou kunnen worden.
Iedereen is welkom om aan de gebedsgroep zelf deel te nemen. Iedere laatste zaterdag van de maand van 9.00-10.00 uur.