De Cursus Christelijk geloof is iets voor jou als je ...
  • meer wilt weten over het christelijk geloof
  • wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
  • nieuwe mensen wilt ontmoeten
  • je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen
Op de cursus worden vijftien thema's van het christelijk geloof besproken, zoals:
  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • Hoe relevant is het christelijk geloof?
  • Hoe leidt God ons?

Opzet van de cursus.
Op de cursus maak je in zeven weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door. Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar een startavond en kijk zelf of het iets is voor je.

Cursusdata:

Start 12 januari 2017

Tijden:

Van 18.30 uur tot 21.00 uur. De avonden worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd.

Cursusplaats:

Kerkgebouw aan de Rozenlaan in Ouderkerk.

Cursusmateriaal:

Cursushandleiding (wordt verstrekt op de startavond)

Cursusprijs:

Een vrijwillige bijdrage voor het eten + de verblijfskosten van de zaterdag-locatie.

Aanmeldingen:
Per mail: