Het doel van de avond is simpel: ontmoeting, gesprek en gezelligheid.
Het aantal bezoekers van de soosavonden varieert tussen de 20 en 25. Om de beurt treden telkens twee soosbezoekers op als gastheer/-vrouw.
Zij doen de inkopen, richten de ruimte gezellig in, verzorgen de muziek en bedienen de gasten.
De (financiële) formule van de volwassensoos is vrij eenvoudig: aan het eind van de avond rekent men de verbruikte consumpties af bij de dienstdoende gastheer/-vrouw. Na verrekening met de gemaakte kosten wordt de "winst" van de avond toegevoegd aan het kassaldo. Aan het einde van het seizoen wordt de kasopbrengst besteed aan een gezamenlijk uitje.
Elke maand (m.u.v. de maanden mei t/m juli) is er op de 3de of 4de zaterdag van de maand in de jeugdruimte van de kerk een gezellige soosavond voor volwassenen. De avonden staan open voor iedereen die zich bij de kerk betrokken voelt. Vanaf 21.00 uur is men welkom.
Contactpersoon voor de volwassensoos is:
E-mail-adres: