Onze kerk beschikt over een audioserver. Alle reguliere diensten worden uitgezonden en kunt u via internet mee luisteren.

Wanneer u een dienst wilt meeluisteren of naluisteren kunt u dat doen door op het logo van kerkdienst gemist te klikken. Er wordt dan een scherm geopend. Door op de pijl te klikken start u de uitzending. Wanneer u wilt naluisteren kiest u eerst op een dienst die u wilt horen, en vervolgens op de pijl, waardoor de opname wordt gestart. De opgenomen diensten worden maximaal 3 maanden op deze site bewaard. Wanneer u een dienst wil downloaden kunt u dit ook op deze site doen. Als een dienst er niet meer op staat, kunt u de webmaster vragen of de dienst nog in zijn archief aanwezig is. Ook wanneer u een speciale dienst (bijvoorbeeld een trouw- of begrafenisdienst) wilt laten opnemen, kunt u dit ook, uiterlijk twee dagen voordat de dienst wordt gehouden, aanvragen bij de webmaster. Hij zal er dan voor zorgen dat de audioserver klaar staat voor die dienst.

De webmaster is te bereiken via onderstaand e-mailadres: