WELKOM THUIS

Je bent uitgenodigd bij onze diensten! We kunnen niet wachten je te ontmoeten en houden een plekje voor je vrij.

SUNDAY NIGHT HOUR

Iedere maand een dienst voor jong en oud met goede sprekers en toffe bands. Deze diensten zul je niet snel vergeten!

OP ZOEK NAAR EEN THUIS?
Er is altijd plaats voor je...

We geloven dat de kerk er niet is voor een aantal mensen die 'goed genoeg' zijn: de kerk is er voor iedereen! Wie je ook bent en wat je ook gedaan hebt in je leven: er is altijd plaats voor je.

...en je hoort er nu al bij!

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt zijn wie je bent en wordt toegerust om op een eigentijdse manier te geloven? Wij bieden je graag die plaats en ontmoeten je graag.

WELKOM THUIS

De Rozenlaankerk is een gastvrije gemeenschap waar wordt verteld over de Liefde van Jezus en waar we elkaar liefhebben in woorden en daden. We geloven dat de kerk het Huis van God is en dat we écht bij Hem thuis mogen zijn. Daarom zeggen we ‘Welkom Thuis’. De Rozenlaankerk is al meer dan 100 jaar een plaats waar mensen zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en geliefd zijn. Juist dat geliefd zijn is belangrijk, want dat ligt aan de basis van wie we zijn, vormt onze identiteit en geeft veiligheid. Er is altijd plaats voor je in de Rozenlaankerk en je hoort er nu al bij!

DIT GELOVEN WIJ
JEZUS = LIEFDE

We geloven dat Jezus' liefde voor jou oneindig is. Die liefde maakt Hij heel persoonlijk door voor alle mensen te sterven aan het kruis en te laten zien dat Hij de Overwinnaar is.

UIT ZORG VOOR ELKAAR

Ons geloof in God zien we in actie door de liefde en zorg voor anderen in onze omgeving. We doen niets liever dan mensen helpen!

WELKOM THUIS

We geloven dat je je bij God écht thuis mag voelen. Daarom zeggen we 'Welkom Thuis': welkom op een plaats waar je bij mag horen en waar je altijd mag zijn wie je bent.

OP ZOEK NAAR EEN THUIS?

Onze diensten live meeluisteren? Dat kan via Kerkdienst Gemist! Je kunt er ook onze diensten terugluisteren.

LUISTER LIVE MEE MET ONZE DIENSTEN
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
OP ZOEK NAAR EEN THUIS?
BEN JIJ GRAAG ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

Mis niets uit het Leven van de Rozenlaankerk met onze gratis digitale nieuwsbrief! We sturen je ongeveer twee mails per maand en vertellen je over alles wat er staat te gebeuren in de komende tijd.