Welkom op de site van de CJV SiGn ("Samen in Gods naam")
Hier vind je het laatste nieuws en informatie over de activiteiten die tijdens de CJV SiGn-avonden binnen de Gereformeerde Kerk worden uitgevoerd.

Over CJV SiGn

CJV SiGn staat voor Christelijke Jeugd Vereniging 'Samen in Gods naam' en is bedoeld voor de jeugd van 11 t/m 14 jaar (al dan niet lid van onze kerk).
CJV SiGn is een samenvoeging van de vroegere Tienerclub en Opstapjes.
Om de 3 weken komen we op zaterdagavond van 19:30 tot 21:30 / 22.00 uur bij elkaar.
We beginnen de avond met een serieus gedeelte waarbij de bijbel centraal staat. Het tweede uur besteden we aan sport, spel of het kijken van een film.
Daarnaast hebben we elk jaar nog Sirkelslag, het volleybaltoernooi (samen met de GJV) en organiseren we nog een leuke slotactiviteit die vaak bestaat uit een uitje.
Zit je dus in het laatste jaar van de basisschool, of in de eerste jaren van de middelbare school dan ben je van harte welkom bij CJV Sign!

Contact:
Mariëlle Lamper-Verkaik;