Welkom op de site van de Gereformeerde Jongeren Vereniging "Sola Fide"!

Hier vind je het laatste nieuws over de activiteiten die tijdens de verschillende avonden binnen de Gereformeerde Kerk worden uitgevoerd.

Over de GJV

GJV staat voor:
Gereformeerde Jongeren Vereniging.
Het is een groep jongeren van 16 t/m 22 jaar oud. We komen één keer per maand bij elkaar op zondagavond om te discussiëren en te ontspannen.
Motto :
"Geloof, diepgang en ontspanning"
De bijeenkomsten zijn één keer per maand van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.
Meestal houden we de avonden in de kerk, maar soms ook bij iemand thuis, als we bijvoorbeeld een film gaan kijken.
Aan het begin van het jaar maken we met z'n allen een jaarplanning. Een avond wordt georganiseerd door twee tot drie leden, zo is elke avond weer anders.
De activiteiten die we op een GJV avond doen zijn o.a.:
- Discussiëren over onderwerpen als vriendschap e.d.
- Film kijken met een christelijk tintje / boodschap.
- Stellingen bespreken. - Sprekers uitnodigen.
- Met elkaar naar de EO jongerendag.
- Spellen voor de groepscohesie.
- Helpen bij speciale diensten, zoals koffie schenken, collecteren e.d.
Iedereen is betrokken bij het plannen en uitvoeren van de GJV avonden. Op deze manier heeft iedereen zijn / haar eigen taak.
Zo schrijft de één een stukje voor de gemeentestem, de ander organiseert een avond met discussie en organiseert weer iemand anders een activiteit.
Lees je dit en ben je nieuwsgierig geworden dan zouden wij het leuk vinden als je een avond kwam kijken. We zien je dan !
Algehele organisatie is in handen van Marcella Hordijk & Mark Borreman.
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via het volgende emailadres: