eerste kerstdag website

Op Eerste Kerstdag leggen we de rode loper voor je uit!

Het is ons voorrecht om je uit te nodigen om ‘Thuis’ te komen met Kerstmis! We geloven dat de kerk het huis van God is en dat je écht bij Hem thuis mag zijn, wie je ook bent en wat je ook hebt gedaan.

Op Eerste Kerstdag ben je welkom in de Rozenlaankerk om stil te staan bij het grootste verhaal wat ooit is verteld: de geboorte van Jezus. Hij laat ons zien dat er altijd goed nieuws is we geloven dat je deze Kerst kunt ervaren dat Hij goed is. Neem je familie en vrienden mee of kom gewoon alleen; je bent altijd welkom.

Kinderen en baby’s

Voor kinderen is er een apart moment tijdens de dienst. De voorganger leest een verhaal aan ze voor en ze zingen liederen speciaal voor kinderen. Op een eigentijdse manier en in begrijpelijke taal krijgen ze het Kerstverhaal te horen.

Voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar) is er tijdens de preek oppas. Vanuit de dienst nemen ervaren Kinderleiders de kinderen mee naar een aparte ruimte waar ze samen kunnen knutselen en even kunnen spelen.

Welkom Thuis

We leggen de rode loper voor je uit en heten je graag van harte welkom in onze samenkomst. Ons gebouw is versierd met honderden lichtjes en met Kerstbomen en na de dienst is er gratis koffie, thee, frisdrank en warme chocolademelk voor iedereen.

De dienst

Tijdens de dienst zingen we de mooiste Kerstliederen en bidden we, maar je gaat natuurlijk niet naar huis zonder dat je bent gevuld met een goed woord van de voorganger. Tijdens de dienst is er een bandje aanwezig die de liederen speelt. Het kan bijna niet anders dan dat dit een Kerst wordt die je niet snel zult vergeten!

Plan hier je bezoek.