Banner Kerstnacht Website

Op 24 december is het Kerstnacht in Ouderkerk! Samen met de Hervormde Gemeente organiseren we een samenkomst in de monumentale dorpskerk van Ouderkerk aan den IJssel. In dit prachtige gebouw komt het Kerstverhaal tot leven in liederen, muziek en een goede boodschap.

Plan je bezoek

De deuren van de monumentale dorpskerk zijn vanaf 20.15 uur geopend en om 21.00u begint het programma.

Adres: Kalverstraat 1, Ouderkerk aan den IJssel.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op het parkeerterrein ‘de Maenstand’ aan de Kerkweg in Ouderkerk aan den IJssel. Er is een ruime fietsenstalling aanwezig op het terrein van de dorpskerk.

Openbaar Vervoer

Op minder dan 5 minuten loopafstand liggen de bushaltes

‘Burgemeester Neetstraat’ en ‘Essenlaan’. Hier stopt buslijn 196 vanuit Gouda Centraal óf buslijn 196 vanaf Rotterdam Capelsebrug.

Op Kerstavond rijden er minder bussen dan gewoonlijk. Kijk op www.9292.nl voor de meest actuele reisinformatie.

Toegankelijkheid

In de dorpskerk zijn drempels en trappen aanwezig. Voor rolstoelgebruikers is het mogelijk om in het gebouw te komen en we helpen je graag over de drempels heen. Er is geen ringleiding aanwezig voor slechthorenden.

Baby’s / Kinderen

Er is tijdens Kerstnacht in Ouderkerk geen oppas of aparte kinderdienst. Kinderen zijn van harte welkom om in de samenkomst aanwezig te zijn.

Kerstnacht poster a5