LEIDERSCHAP

Aan de Rozenlaankerk wordt leiding gegeven door de Kerkenraad. Zij dienen de gemeente in hun ambt, hun taak en zijn gekozen door de gemeente zelf. Kerkenraadsleden dienen de gemeente voor één of twee termijnen van vier jaar. Eén keer in de maand vergaderd de Kerkenraad over zaken die op dat moment van belang zijn, wil je een vergadering bijwonen als gemeentelid? Je bent van harte welkom, laat het ons even weten via een e-mail.

Naast de Kerkenraad hebben we het Moderamen, wat we zien als het dagelijks bestuur van de Rozenlaankerk. Naast de voorzitter van de Kerkenraad hebben ook een diaken en de scriba zitting in het Moderamen. Zij stellen de agenda voor de vergaderingen van de Kerkenraad samen en nemen beslissingen in praktische zaken, in samenspraak met de volledige Kerkenraad.

BEHEER

Het College van Kerkrentmeesters (CVK) is verantwoordelijk voor het materiële- en financiële beheer van de Rozenlaankerk. Zij zorgen ervoor dat het gebouwbeheer vlekkeloos verloopt. Elk jaar wordt, vóór de vaststelling van de jaarrekening, de financiële administratie van de Rozenlaankerk gecontroleerd in opdracht van het CVK, zodat er verantwoord met onze middelen omgegaan wordt. Voor vragen over onze faciliteiten of vragen over gebruik van ons kerkgebouw, kun je contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KERKELIJK BUREAU

Voor vragen of opmerkingen over lidmaatschap, kun je terecht bij het Kerkelijk Bureau. Zij zorgen dat de ledenadministratie up-to-date blijft en zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het kantoorwerk achter onze organisatie. Je kunt ze bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..