PLAN JE BEZOEK

Iedere zondag hebben we een dienst om 10.00 uur. Deze diensten zijn open voor iedereen en je bent dan ook van harte welkom!

ZINGEN, BIDDEN EN EEN GOEDE BOODSCHAP
De diensten duren ongeveer een uur en beginnen en eindigen altijd met zingen en bidden. Daarnaast is er iedere
zondag een dominee die spreekt over een thema uit de Bijbel; het Woord van God. Benieuwd wie er komende zondag spreekt?
Kijk dan even in onze agenda.

NIEUWSGIERIG?
Kom je ook eens langs? We willen je graag ontmoeten!

KINDEREN
Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er tijdens de ochtenddiensten een eigen Kinderdienst. Zij gaan naar een eigen ruimte om naar een verhaal uit de Bijbel te luisteren en ze knutselen met elkaar. Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er tijdens de ochtenddiensten oppas in het kerkgebouw. Je kunt je kinderen voor de dienst wegbrengen en na de dienst weer ophalen.

BEREIKBAARHEID
Onze locatie is goed te bereiken met de fiets. Kom je met de auto, kun je die voor de deur parkeren. Als de parkeerplaatsen voor de deur vol zijn, is er op minder dan 100 meter loopafstand ook een parkeerterrein beschikbaar. Voor fietsen hebben we een fietsenstalling.
Onze locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 196 vanaf Rotterdam Capelsebrug óf Gouda Centraal Station stopt op minder dan 5 minuten loopafstand. Kijk op www.9292ov.nl voor de actuele informatie.

WIL JE DE ROZENLAANKERK 'THUIS' NOEMEN?
Er is altijd plaats voor jou en je hoort er nu al bij!

Ben je op zoek naar een kerk en gemeenschap die je welkom heet zoals je bent, waar je kunt zijn wie je bent en waar je wordt toegerust in het leven met God? Wij willen je graag die plaats bieden en kunnen niet wachten je te ontmoeten. We geloven dat je bij God écht Thuis kunt komen en dat Hij het beste met je voor heeft. We vertellen je graag over hoe God ons heeft aangeraakt en zien uit naar je komst. Kom gewoon een keertje langs en ga met één van ons in gesprek, we helpen je graag!

Of wordt onderdeel van de Rozenlaankerk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan dat er iemand bij je komt kennismaken.