LOGOSNH

Elke laatste zondagavond van de maand organiseert de Rozenlaankerk een Sunday Night Hour dienst voor jong en oud!
Goede sprekers en toffe bands zorgen voor indrukwekkende avonden die je niet snel zult vergeten.

WELKOM THUIS
We hopen dat je tijdens deze diensten iets van de Liefde van Jezus zult ervaren en dat je praktische tips krijgt om je leven met
Jezus vorm te geven. Bovenal hopen we dat je je welkom voelt: welkom op een plaats waar je mag komen zoals je bent en
welkom op een plaats waar Liefde overwint! Wij zorgen dat er een plek voor je is.

27 januari 2019
Spreker:  Jacques Brunt
Band:      Prijs Hem

24 februari 2019
Spreker:  Timo Hagendijk
Band:      Reflection

24 maart 2019
Spreker:  Maartje Kok
Band:         Bertus & de Refo's

21 april 2019 (1e PAASDAG)
Paaspraise met Testify in de Drie Maenen.
Houdt onze website in de gaten, meer info volgt zo snel mogelijk!

26 mei 2019
Spreker:  Reinier Dijkstra

30 juni 2019
Spreker:  Joshi van Veen

Alle diensten beginnen om 18:30 uur in ons kerkgebouw.
Rozenlaan 11 te Ouderkerk aan den IJssel.

CONTACT
Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Mail ons gerust en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!
Facebook: Rozenlaankerk Ouderkerk aan den IJssel

TEXT