WELKOM THUIS
Slider

We houden een plekje voor je vrij!

We vertellen je graag alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de Rozenlaankerk en we kunnen niet wachten je (weer) te ontmoeten! Tijdens je bezoek aan de Rozenlaankerk vragen we je rekening te houden met:

• Houd 1,5 meter afstand tot anderen
  • Draag een mondkapje - die mag af als je op je plek zit
  • Wacht totdat we je een plek wijzen
  • Houd rekening met kou in de kerk: we ventileren extra.

VRAAG GRATIS JE TICKETS AAN
Slider

Vraag je gratis tickets voor de diensten in de Rozenlaankerk aan via e-mail. Het werkt simpel: je stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen je voor de dienst een bevestiging op. Helemaal gratis en zo geregeld. Je naam wordt opgeschreven op een lijst en je hoeft niets mee te nemen naar de dienst. Als de kerk al volgeboekt zit, krijg je daar ook bericht van.

TICKETS AANVRAGEN – HOE WERKT HET?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef in je e-mail aan met hoeveel mensen je naar de Rozenlaankerk wilt komen. Wij sturen je een bevestiging door als je aanvraag is verwerkt.

GOED OM TE WETEN
Er zijn voorwaarden verbonden aan je bezoek aan de Rozenlaankerk.

• Blijf thuis als je klachten hebt
  • Volg aanwijzingen van Stewards op
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen
  • Je bezoek aan de Rozenlaankerk is altijd volledig op eigen risico.

STEWARDS

We nemen jouw veiligheid uiterst serieus en we gaan er vanuit dat jij dat ook doet. Om alles in goede banen te leiden, zorgen we voor Stewards. De Stewards zorgen er, met jouw medewerking, voor dat je verblijf in de Rozenlaankerk veilig en verantwoord is. Zo vragen zij je om bij binnenkomst je handen te ontsmetten en wijzen ze je naar je zitplaats. Bij de ingang van de Rozenlaankerk wordt je welkom geheten door een Steward, het kan gebeuren dat je bij de ingang wat vragen krijgt over je gezondheid.

GOED OM TE WETEN

• Je bent van harte welkom met (jonge) kinderen. Voor de allerkleinsten is er oppas en voor jonge kinderen is er een eigen kindernevendienst.
  • Op ons terrein wacht je (met minimaal 1,5 meter afstand tot anderen) totdat je wordt binnen gelaten door één van onze Stewards
  • Bij het verlaten van de Rozenlaankerk vragen we je altijd op afstand te blijven van anderen

VRAGEN?

Heb je vragen of wil je nog meer weten over hoe wij omgaan met de maatregelen rondom COVID-19? Stuur ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag!