WE ZIJN WEER OPEN!
Slider

We houden een plekje voor je vrij!

Vanaf nu is het weer mogelijk om kerkdiensten bij te wonen en in de Rozenlaankerk staat alles in de startblokken om veilig en verantwoord diensten 'live' mee te maken. We vertellen je graag alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de Rozenlaankerk en we kunnen niet wachten je (weer) te ontmoeten!

VRAAG GRATIS JE TICKETS AAN
Slider

Bestel je gratis tickets voor de diensten in de Rozenlaankerk via e-mail. Het werkt simpel: je stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen je jouw ticket op. Helemaal gratis en zo geregeld. Je ticket neem je uitgeprint of op je telefoon mee naar de dienst, het is namelijk je toegangsbewijs.

TICKETS AANVRAGEN – HOE WERKT HET?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef in je e-mail aan met hoeveel mensen je naar de Rozenlaankerk wilt komen. Wij sturen je dan een persoonlijk ticket via e-mail terug.

De inschrijving start op zondagen, direct na de ochtenddienst en sluit op donderdagavond. Per dienst is een beperkt aantal tickets beschikbaar, we vragen je om snel je tickets aan te vragen zodat je zeker bent van een zitplaats in de Rozenlaankerk.

Zodra we je e-mail met jouw ticketaanvraag hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag en krijg je zo snel mogelijk een persoonlijk ticket via e-mail. Deze print je uit of neem je digitaal (op smartphone) mee naar de dienst, je ticket is namelijk je toegangsbewijs.

VOORWAARDEN
Er zijn voorwaarden verbonden aan je bezoek aan de Rozenlaankerk.

• Je moet kunnen aantonen dat je gezond bent: je hebt geen last van verkoudheid; je hoest niet; je hebt geen verhoging tot 38 graden en geen gezinsleden of huisgenoten die ziekteverschijnselen vertonen. Kom niet naar de Rozenlaankerk als je corona (-gerelateerde) klachten hebt
  • Tijdens je verblijf in de Rozenlaankerk ben je verplicht om de aanwijzingen van onze Stewards op te volgen
  • Je houdt te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand tot anderen
  • Je bezoek aan de Rozenlaankerk is altijd volledig op eigen risico.

STEWARDS

We nemen jouw veiligheid uiterst serieus en we gaan er vanuit dat jij de veiligheid van andere aanwezigen in de Rozenlaankerk ook serieus neemt. Om alles in goede banen te leiden, hebben we gezorgd voor Stewards. Zij zijn te herkennen aan hun oranje hesjes. De Stewards zorgen er, met jouw medewerking, voor dat je verblijf in de Rozenlaankerk veilig en verantwoord is. Zo vragen zij je om bij binnenkomst je handen te ontsmetten en wijzen ze je naar je zitplaats. Bij de ingang van de Rozenlaankerk wordt je welkom geheten door een Steward, hij of zij stelt controlevragen over je gezondheid voordat je naar binnen komt.

GOED OM TE WETEN

• Je bent van harte welkom met (jonge) kinderen. Er is tijdelijk geen kinderoppas of kinderdienst. Tijdens de diensten wordt extra aandacht aan kinderen besteed
  • Onze toiletten zijn open en gratis te gebruiken, maar we vragen je om er rekening mee te houden je toiletbezoek in de Rozenlaankerk tot een minimum te beperken
  • Het is toegestaan om in de Rozenlaankerk handschoenen of mondkapjes te dragen, maar dat is niet verplicht
  • Op ons terrein zijn zij ingangen gesloten en wacht je (met minimaal 1,5 meter afstand tot anderen) totdat je wordt binnen gelaten door één van onze Stewards
  • Kom je met de fiets? Onze fietsenstalling is geopend; zorg ervoor dat je altijd minimaal 1,5 meter afstand bewaart tot anderen
  • Na de dienst krijg je van onze Stewards te horen wanneer je het gebouw mag verlaten. Wacht dus even op je plek totdat je aanwijzingen krijgt.

VRAGEN?

Heb je vragen of wil je nog meer weten over hoe wij omgaan met de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden? Stuur ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag!