De geboorte van een kind is een indrukwekkende gebeurtenis. In de protestantse kerk bestaat de mogelijkheid uw pasgeboren baby te laten dopen.
Bij de doop wordt de dopeling besprenkeld met water, een teken van reiniging. Het is een teken van Gods liefde en trouw- nog voor dat jij kunt spreken, heeft God zijn liefde al toegezegd.
Doop betekent ook: vanaf nu hoor je erbij, je bent kind van je ouders, maar je hoort ook bij God en bij de gemeenschap van de kerk.
Uw kind kan de doop ontvangen als beide- of één van de ouders lid zijn / is van onze kerk.
De doopaanvraag dient u in bij de scriba van de kerk. Zijn mailadres is:

Er wordt dan een afspraak met u gemaakt voor een doopgesprek. Bij dit gesprek komen allerlei aspecten van de doop aan de orde, die ook in de doopregeling van de kerk zijn opgenomen. Deze regeling is te verkrijgen bij de scriba.